PELUANG JANA PENDAPATAN SEBAGAI AGEN OLIVE HOUSE

Lawatan Ejen Olive House ke Ladang & Kilang Olivie, Morocco

Produk Genuine | Terbukti Beri Manfaat | Mudah Repeat Order

Produk yang Olive House bawakan adalah yang berkualiti tinggi dan tidak bercampur bahan lain. Purely dari satu-satu bahan sahaja dan terbukti dari kajian saintifik. Produk paling mendapat sambutan adalah Olivie Plus 30x.

Ianya merupakan minyak zaitun extra virgin dengan 30 kali ganda khasiat (antioksidan Hydroxytyrosol)berbanding minyak zaitun biasa dalam pasaran. Ianya terbukti melalui ujian makmal dan disahkan organik oleh USDA serta telah memenangi pelbagai lagi anugerah dan pengiktirafan antarabangsa.

Minyak zaitun Olivie Pus 30x yang tinggi nilai khasiat menjadikan setiap pengamal beroleh manfaat dan terbukti memperbaiki tahap kesihatan disamping amalan gaya hidup sihat. Ini menjadikan ianya pilihan Nombor 1 rakyat Malaysia.

Daftar Sekarang

APA KATA AGEN OLIVE HOUSE YANG SUDAH BERJAYA?

Dahulu jualan saya biasa sahaja. Selepas melihat ladang dan kilang di Morocco dengan mata sendiri saya percaya ianya produk yang hebat. Apabila pulang saya megajak isteri untuk lebih serius beri perhatian dengan belajar selok belok produk dan Alhamdulillah hasilnya sangat berbaloi. Jualan kami pernah mencecah RM 100,000 sebulan. Ianya juga meningkatkan jumlah pelanggan baru ke kedai kami.

Hj Mohd NorEjen Senior, Seremban

Saya suka Olive House sebab ia melatih kita jadi usahawan sebenar. Latihan tentang ilmu pengetahuan dan kemahiran diajarkan untuk membantu usahawan menjual produk dan mengurus perniagaan masing-masing. Jualan saya pernah mencecah RM 50,000.00 sebulan.

Jeffri Md RamliEjen Senior, Meru Klang

ANUGERAH KECEMERLANGAN KEPADA AGEN OLIVE HOUSE

KELEBIHAN MENJADI AGEN SELAIN DARI KEUNTUNGAN JUALAN

* Tertakluk Terma & Syarat Ejen Olive House

BIMBINGAN & LATIHAN DISEDIAKAN

JOM SERTAI KAMI SEBAGAI AGEN RASMI

Produk Olive House semakin mendapat sambutan masyarakat dan kadar ‘repeat order’ yang tinggi memberikan pendapatan yang baik kepada Ejen Olive House. Produk pemakanan yang semulajadi, organik, berkualiti tinggi dan terbukti secara kajian saintifik memberikan impak positif kepada setiap pengguna.

Model perniagaan adalah secara TRADING (bukan MLM) dengan margin KEUNTUNGAN yang BESAR. Pengiklanan secara besar-besaran sedang kami jalankan di Radio, Televisyen dan Billboard.

Pelbagai bentuk sokongan dan latihan disediakan, juga banyak ganjaran hebat untuk direbut. Mungkin anda adalah Ejen bertuah tersebut !

LANGKAH-LANGKAH JADI EJEN

1

Sesi Penerangan Pakej, Terma & Syarat

Maklumat Lanjut Akan Diberikan Melalui Kaedah yang Dipilih (Call/Whatsapp) atau Hadir Sendiri Ke Pejabat Kami di Seksyen 9, Bandar Baru Bangi.
2

Bersetuju & Buat Bayaran

Pembayaran Boleh Dilakukan Melalui Online atau Serahan Tunai Semasa Penghantaran/Pengambilan Produk.
3

Tahniah! Anda Bergelar Ejen Rasmi Olive House

Boleh mula memasarkan dan menjual produk Olive House.
4

Kembangkan Perniagaan Anda

Ejen Baru Akan Dimasukkan Ke Dalam Beberapa Group Whatsapp Sokongan Bagi Membantu Mendapatkan Maklumat Berkenaan Produk, Testimoni Serta Soal Jawab yang Berkaitan. Kelas dan 'coaching' juga disediakan untuk anda kembangkan perniagaan.
Borang Daftar Ejen

JOM DAFTAR SEKARANG!

Kami sangat mengalu-alukan anda untuk menjadi Ejen Olive House. Hantarkan butiran anda dan kami akan hubungi secepat mungkin. Mungkin anda insan bertuah untuk perolehi PERCUMA set asas bantu niaga.