CARA JADI AGEN OLIVE HOUSE

Peluang anda jana pendapatan tambahan dengan menjadi agen Olive House di kawasan anda. Peluang masih dibuka. Mohon sekarang dan ketahui syarat dan kelebihan yang disediakan.

Produk Genuine | Terbukti Beri Manfaat | Mudah Repeat Order

Ikrar Kami Untuk Melahirkan Usahawan yang Berdikari dari Sudut Pengetahuan dan Pendapatan

Latihan & Bimbingan Pengetahuan

Ilmu produk, nutrisi, penyakit & pemakanan, marketing dan banyak lagi bagi membantu memantapkan pengetahuan dan keyakinan membuat jualan dan memberi khidmat nasihat kepada pelanggan.

Latihan & Praktikal Kemahiran

Kaedah & kemahiran close sale, mengenalpasti penyakit melalui tapak tangan, marketing, open table yang terbukti pada Ejen-ejen yang mampu membuat jualan puluhan ribu ringgit sebulan

Margin Keuntungan Lebih Besar

Bina kemampuan sehingga mampu sertai team elit iaitu Aafiyat Consultant untuk nikmati margin keuntungan sehingga 30% dan pelbagai reward tambahan bagi meningkatkan perolehan perniagaan masing-masing.

Reward Tambahan Pencapaian

Selain keuntungan perniagaan, reward bagi pencapaian bulanan dan quarter juga disediakan. Acara anugerah kecemerlangan secara besar-besaran menjadi acara yang sangat dinanti-natikan semua ejen.

Produk Olive House semakin mendapat sambutan masyarakat dan kadar ‘repeat order’ yang tinggi memberikan pendapatan yang baik kepada Ejen Olive House. Produk pemakanan yang semulajadi, organik, berkualiti tinggi dan terbukti secara kajian saintifik memberikan impak positif kepada setiap pengguna.

Model perniagaan adalah secara TRADING (bukan MLM) dengan margin KEUNTUNGAN yang BESAR. Pengiklanan secara besar-besaran sedang kami jalankan di Radio, Televisyen dan Billboard.

Pelbagai bentuk sokongan dan latihan disediakan, juga banyak ganjaran hebat untuk direbut. Mungkin anda adalah Ejen bertuah tersebut !

Borang Daftar Ejen

ISIKAN BORANG DAFTAR AGEN BERIKUT:

JOM DAFTAR SEKARANG!

Kami sangat mengalu-alukan anda untuk menjadi Ejen Olive House. Hantarkan butiran anda dan kami akan hubungi secepat mungkin. Mungkin anda insan bertuah untuk perolehi PERCUMA set asas bantu niaga.