Olivie Plus 30x

(12 customer reviews)

RM119.90

Olivie Plus 30x adalah minyak zaitun asli yang mengandungi 30 kali ganda antioksida dan 10 kali ganda tyrosol berbanding minyak zaitun biasa. (Hydroxytyrosol=sejenis antioksidan yang hanya ada dalam minyak zaitun).
Menjadi makanan semulajadi yang membantu anda untuk lebih sihat dan bertenaga.

  • 100% asli, tidak bercampur dan tidak bertapis
  • Diiktiraf organik oleh USDA & EU
  • Khasiat tertinggi berbanding 22 sampel dari 4 buah negara Mediterranean
  • Dihasilkan dari hanya sekali perahan menggunakan teknik Mechanically Cold-Pressed
  • Diimport dari E-Borouj, Maghribi

Cara Ambilan:
1~2 sudu besar semasa perut kosong setiap pagi dan mala,.

Cara Simpanan:
Simpan semula di dalam kotak asal sebaik selepas digunakan.

Additional information

Weight 0.7 kg
Size

50mL, 250mL

12 reviews for Olivie Plus 30x

  1. Adibah

    Rasa yang betul-betul tulen. Terasa badan lebih bertenaga. Saya jadikan masker sebelum tidur untuk kulit lembut dan licin. Eczema saya juga semakin baik.

  2. Shahril Akmal Shaari

    Seronok bila lepas bersukan, selalunya pagi selepas bangun tidur esoknya akan terasa sakit-sakit badan

    Tapi, sejak mengamalkan minyak zaitun Olivie Plus 30x ni, muscle yang sakit2 selepas bersukan, tak terasa lagi

    bangun pagi pon fresh dan sangat bertenanaga.

    Tak rugi la kepada siapa yang beli dan amalkannya.. serius beb

  3. FAUZIAH CHE OTHMAN

    HAPPY SEBAB PARUT JERAWAT DAH MAKIN KURANG SEBAB TIAP MALAM SAPU OLIVIE.
    OLIVIE TERBAIK !!!

  4. Syamimi Johari

    Produk memang terbukti HEBAT.
    Memang sangat membantu menambahkan tenaga kepada badan, biasa malam-malam lepas balik kerja akan lembik dan tak larat nak buat kerja rumah yang lain. Tapi alhamdulillah, dengan pengamalan Olivie Plus 30x badan mula kembali bertenaga dan segar je badan bila bangun keesokkan harinya .

    Terima kasih Olive House kerana memperkenalkan saya dengan produk Hebat ini.

  5. NUR FARAHANIE BT ROSLI

    Highly Recommended.

    Muka rasa flawless je bila amalkan Olivie Plus 30x ni 👍👍

  6. SYAKIRAH NORHIZAN

    Sgt bagus utk energy booster & kulit pun cantik!

  7. Muhamad Firdaus

    Bagus untuk yang ada masalah eczema. Makan dan sapu. Tapi perlu konsisten dan elakkan makanan yang kita sensitif. Lagi cepat kesannya.

  8. Emma Chan

    Alhamdulilah selepas mengamalkan Olivie Plus 30x saya jangka untuk kesihatan tapi berat saya juga turun 🤩🤩

  9. Muhammad Faiezwan Shah Shamsudin

    Badan rasa lebih segar dan bertenaga.. Manfaat untuk seluruh tubuh badan.

  10. Pn. Niza

    Sejak amalkan product Olive House, terutama nya Olive30x n Sari Cuka Teen, kesihatan tubuh badan bertambah baik dan bertenaga setiap hari, Klu rase bdn xberapa sihat saya tidak utama kan pilih ubat2an,saya akn utama kan Olive30x n Cuka Teen ni, sangat2 berpuas hati… Organic yg Original tanpa was2 👍

  11. Amalina

    Berat sukar naik dengan pengambilan Olivie Plus 30X setiap pagi bersama pati/jus delima. Kadang2 tak sempat sarapan, hanya ambil Olivie Plus 30X je cukup untuk saya kenyang sampai pukul 11 pg atau 12 tengahari. Klau bersukan pula, sakit badan selepas bersukan tidak terlalu ketara, klau tak ambil masa 2-3 hari nak hilang.

  12. fadh

    Hanya 2 sudu Olivie Plus 30x setiap hari membantu untuk kekal cergas dn bertenaga sepanjang hari. Ambil bersama sari cuka teen untuk kesan optimum. Ibarat Yin dan Yang. Perlu ada keseimbangan dan sesuai dengan surah At-Tin yang mana Allah bersumpah atas kedua makhluk istimewa ini. Suka sangat keduanya!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.