Olivie Plus 30x

Rated 5.00 out of 5 based on 10 customer ratings
(10 customer reviews)

RM119.90

Minyak Zaitun Extra Virgin sebagai makanan harian yang berkhasiat.
Kaya kandungan ‘unsaturated fats’  yang menjadi sumber tenaga dan meningkatkan fungsi tubuh.

Olivie Plus 30X mengandungi 30 kali ganda khasiat berbanding minyak zaitun biasa. (Hydroxityrosol=sejenis antioksidan yang hanya ada dalam minyak zaitun).
Badan kita akan lebih sihat dan bertenaga. Awet muda secara semulajadi.

Cara Ambilan:
1~2 sudu besar semasa perut kosong setiap pagi dan mala,.

Cara Simpanan:
Simpan semula di dalam kotak asal sebaik selepas digunakan.

Additional information

Size

50mL, 250mL

10 reviews for Olivie Plus 30x

  1. Rated 5 out of 5

    Adibah

    Rasa yang betul-betul tulen. Terasa badan lebih bertenaga. Saya jadikan masker sebelum tidur untuk kulit lembut dan licin. Eczema saya juga semakin baik.

  2. Rated 5 out of 5

    Shahril Akmal Shaari

    Seronok bila lepas bersukan, selalunya pagi selepas bangun tidur esoknya akan terasa sakit-sakit badan

    Tapi, sejak mengamalkan minyak zaitun Olivie Plus 30x ni, muscle yang sakit2 selepas bersukan, tak terasa lagi

    bangun pagi pon fresh dan sangat bertenanaga.

    Tak rugi la kepada siapa yang beli dan amalkannya.. serius beb

  3. Rated 5 out of 5

    FAUZIAH CHE OTHMAN

    HAPPY SEBAB PARUT JERAWAT DAH MAKIN KURANG SEBAB TIAP MALAM SAPU OLIVIE.
    OLIVIE TERBAIK !!!

  4. Rated 5 out of 5

    Syamimi Johari

    Produk memang terbukti HEBAT.
    Memang sangat membantu menambahkan tenaga kepada badan, biasa malam-malam lepas balik kerja akan lembik dan tak larat nak buat kerja rumah yang lain. Tapi alhamdulillah, dengan pengamalan Olivie Plus 30x badan mula kembali bertenaga dan segar je badan bila bangun keesokkan harinya .

    Terima kasih Olive House kerana memperkenalkan saya dengan produk Hebat ini.

  5. Rated 5 out of 5

    NUR FARAHANIE BT ROSLI

    Highly Recommended.

    Muka rasa flawless je bila amalkan Olivie Plus 30x ni 👍👍

  6. Rated 5 out of 5

    SYAKIRAH NORHIZAN

    Sgt bagus utk energy booster & kulit pun cantik!

  7. Rated 5 out of 5

    Muhamad Firdaus

    Bagus untuk yang ada masalah eczema. Makan dan sapu. Tapi perlu konsisten dan elakkan makanan yang kita sensitif. Lagi cepat kesannya.

  8. Rated 5 out of 5

    Emma Chan

    Alhamdulilah selepas mengamalkan Olivie Plus 30x saya jangka untuk kesihatan tapi berat saya juga turun 🤩🤩

  9. Rated 5 out of 5

    Muhammad Faiezwan Shah Shamsudin

    Badan rasa lebih segar dan bertenaga.. Manfaat untuk seluruh tubuh badan.

  10. Rated 5 out of 5

    Pn. Niza

    Sejak amalkan product Olive House, terutama nya Olive30x n Sari Cuka Teen, kesihatan tubuh badan bertambah baik dan bertenaga setiap hari, Klu rase bdn xberapa sihat saya tidak utama kan pilih ubat2an,saya akn utama kan Olive30x n Cuka Teen ni, sangat2 berpuas hati… Organic yg Original tanpa was2 👍

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.